VERWACHT: Ian Siegal & Band – 2wenty5ive anniversary tour @ North Sea Jazz club

Iets meer dan twee jaar nadat hij in de North Sea Jazz club zijn geroemde live-album ‘One Night in Amsterdam’ opnam, komt Ian Siegal terug voor een concert ter ere van zijn 25-jarige jubileum.
597a6873-bordermaker

De Britse bluesman is de kersverse winnaar van zijn negende (!) British Blues Award maar kan ook al drie USA Blues Music Awards nominaties op zijn palmares schrijven. Twee van zijn albums, Broadside (2009) en Man & Guitar (2014) werden MOJO Blues Album of the Year en dat allemaal in de afgelopen zeven jaar.

Ian Siegal is autodidact en beschikt over die onmiskenbare blues groove. Niet voor niets wordt hij bestempeld als ‘The Voice of Contemporary Blues’ en blijft zijn schare fans groeien. Maar hij laat zich niet kaderen: blues is slechts één kleur van zijn muziekpalet. In zijn muziek hoor je invloeden terug van rock ‘n roll-helden zoals Little Richard en Elvis tot bluesgiganten zoals Muddy Waters en Howlin’ Wolf.
image2
Zondag 16 oktober komt hij wederom met zijn jonge, superstrakke begeleidingsband The Rhythm Chiefs naar de club, waar multitalent Dusty Ciggaar samen met Ian Siegal het gitaarwerk zal verzorgen.

597a6517-bordermaker

Staanplaats:                                                € 20,00
Dinerplaats:                                                € 24,00
(Diner v.a. 19:00, entree is excl. driegangendiner à €37,50)

Deuren open / diner:                               19:00 uur
Aanvang concert:                                    21:00 uur

Voor tickets klik hier

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: