The Paul DesLauriers Band – Relentless

Album: THE PAUL DESLAURIERS BAND – RELENTLESS
Artist: The Paul DesLauriers Band
Record Label: Big Toe Production
Release Date: 15/07/2016

Recensie: Eric Campfens

Met “Relentless” heeft de Canadese Paul DesLauriers Band zijn tweede album uitgebracht. Zowel de band als de afzonderlijke leden, te weten zanger/gitarist/pianist Paul DesLauriers, bassist Greg Morency en drummer Sam Harrisson, hebben sinds hun oprichting diverse prijzen en nominaties in de wacht gesleept en in thuisland Canada is het eerste album prima verkocht.
relentless promo pic

Het nieuwe album “Relentless” bevat tien zelfgeschreven nummers. De muziek is van de band, teksten van DesLauriers en collega-muzikant Alec McElcheran. De titel “Relentless” (onbarmhartig, ongenadig) dekt de lading. De Paul DesLauriers Band is een typisch powertrio en staat stevig in de traditie die is begonnen door bands als Cream, Jimi Hendrix Experience en Robin Trower. Morency en Harrisson houden als ritmesectie de boel strak, maar weten ook de boel flink op te stuwen. Dit geeft DesLauriers de ruimte voor zijn bijdrage. Wat stijl betreft moet je denken aan stevige rock, die geënt is op blues. Mijn favoriete nummer is de ruim acht minuten lange powerballad “If I Still Had You”.

Website: www.pauldeslauriersband.com

Paul Deslauriers
Tracklist: 

  1. Stewtro Rock (Just Got Back)
  2. I’m Your Man
  3. Ten Feet Tall
  4. Still Under My Skin
  5. Wipes Away Your Sin
  6. Up In The Air
  7. We Just Might
  8. If I Still Had You
  9. Gonna Make You Move (part 1)
  10. Gonna Make You Move (part 2)

Tags

Geef hier uw commentaar