Mylk – Live It Loud

Album: MYLK – LIVE IT LOUD
Artist: Mylk
Record Label: BLUES COMPANY/MARISTA
Release Date: Mei 2016

Recensie: Eric Campfens

Mylk Foto

Toen ik vorig jaar hun debuut-EP “47th Street” recenseerde schreef ik al dat het naar meer smaakte. Aan dit verlangen is nu gehoor gegeven door het uitbrengen van de eerste complete cd van Mylk. Music you’ll like, afgekort tot Mylk is een uit Noordlimburg afkomstige band, die southern rock en blues brengt en sinds 2013 bestaat. De leden op het album zijn bassist Geert Kuijpers, zanger/gitarist Dave James Hendrikse, drummer Jan van der Pluijm en gitarist Jan van Haperen. Inmiddels heeft Harrold Nabben de plaats van Kuijpers op de bas ingenomen.

De tien nummers op “Live It Loud” zijn door de band zelf geschreven. Ze liggen lekker in het gehoor en de band is goed op dreef. Het geheel swingt en stampt, neemt op gezette tijden wat gas terug en klinkt dan weer relaxt. Een goede variatie dus. Mijn favoriete nummers zijn het relaxte “Past A Peasant”, het rockende “Waiting For Another Day” en “Nasty Crazy Woman”. Kortom, gewoon een leuke cd met fijne muziek.

Website: www.mylk.nl

Tracklist:Mylk album

1. Stranger To The Rain
2. Nasty Crazy Woman
3. Past A Peasant
4. Little Bit Of Blues
5. Half a million voices
6. Did You Save The World
7. Mr. Bluesman
8. Waiting For Another Day
9. Hats Off For The Hangman
10. I’m Okay

Tags

Geef hier uw commentaar