Tony Joe White geeft extra concert @ North Sea Jazz club!!!

Nadat de tickets voor het optreden op zaterdag 19 November (aanvang 21:00 uur) van Tony Joe White in de Amsterdamse North Sea Jazz club in een mum van tijd uitverkocht raakten heeft ‘The Swap Fox’ in overleg met het management besloten om nóg een concert te geven.

De gitarist, zanger en songwriter die al sinds eind jaren 60 het hart van menige vrouw op hol brengt met zijn kenmerkende donkere, lage stem zal ook diezelfde zaterdag 19 November ook een lunchconcert verzorgen.
9968327463_3ae3e41839_o
Met zijn gitaarsound is Tony Joe White één van voorvechters van de Swamp Rock, een blues-country stijl die zijn oorsprong kent in Louisiana en Zuid-Texas.Tony Joe White werd wereldberoemd met zijn grote hits ‘Polk Salad Annie’, wat een grote hit betekende voor Elvis Presley maar ook door Tom Jones werd gecoverd, en ‘Rainy Night in Georgia’. Daarnaast is hij een begenadigd songwriter; ‘Steamy Windows’ en ‘Undercover Agent for the Blues’ songs waar Tina Turner furore mee maakte, komen van zijn hand. In zijn imposante carrière toerde hij met Creedence Clearwater Revival, James Taylor, Eric Clapton en Joe Cocker. In 2013 verscheen zijn meest recente album Hoodoo, een mix van ruige swamp grooves en autobiografische teksten. Het album werd in één keer zonder tussenpozen op de band gezet, wat kenmerkend is voor de spontaniteit van Tony Joe White.

Zaterdagmiddag 19 November (aanvang 15:00 uur) is hij eindelijk weer terug in Amsterdam, een unieke kans voor de liefhebber om hem in zo’n intieme setting te zien.
E-Flyer Tony Joe White
Staanplaats: € 28,00
Zitplaats: € 32,00
Lunchplaats: € 32,00
(Lunch v.a. 13:00, entree is excl. tweegangenlunch à €24,50)

Deuren open / lunch: 13:00 uur
Aanvang concert: 15:00 uur

Voor meer info over de North Sea Jazz club klik hier

Tickets klik hier.

Geef hier uw commentaar