Eerbetoon aan overleden gitarist Mario Roelofsen

Op 11 juni 2015 overleed gitarist Mario Roelofsen aan de gevolgen van kanker. Precies een jaar later organiseren de leden van Mario’s laatste band Purple Rainbow “Friends of Rock”.

Tijdens ‘Friends of Rock’ dat plaatsvindt in de Boerderij treden vele gastartiesten uit het hele land belangeloos op. De bevriende Led Zeppelin tribute band ‘Steeler’ zal de avond openen. Mario Roelofsen was vooral bekend vanwege zijn vele muzikale projecten en bands zoals Dealen, Big Anoushka Sessie Band, A.J.Mharyo, MooreBlack en, meest recent, Deep Purple en Rainbow tribute band ‘Purple Rainbow’. Het indrukwekkende programma vol onvervalste Classic Rock is ter nagedachtenis aan Mario en voor het goede doel (het KWF). Verwacht een avond vol met de onvervalste classic rock  van Led Zeppelin, Deep Purple en Rainbow. Kaarten kosten slechts 7,50 euro (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, Primera en aan de kassa’s van het Stadstheater en Cultuurpodium Boerderij. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl en aan de kassa van de Boerderij, het Stadstheater en Primera [foto: Johan Sonneveld].

Zie ook: Mario Roelofsen 1963-2015 

Cultuurpodium Boerderij
Aanvang 20:30 uur /Zaal open 19:30 uur
Entree 7,50 euro (excl. servicekst)
Amerikaweg 145, Zoetermeer
www.cultuurpodiumboerderij.nl

friend of rock 1_2-001

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: