Verwacht! Blues aan de Maas met Mississippi Bigfoot & Fat Harry & the Fuzzy Licks

Op 27 mei a.s. organiseren Esther Menke (bluesther.nl) en Franko Diago (masters-in-events.nl) hun ‘Blues aan de Maas’. Als locatie is opnieuw gekozen voor het sfeervolle Pakhuis 17 op het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam.

Na de zeer succesvolle editie met de Etta James Experience hebben Esther Menke en Frank Hoofdman deze keer gekozen voor twéé aansprekende live-acts.
Zoals jullie inmiddels van hen gewend zijn, wordt de avond gestart (vanaf half 8) met een uurtje ‘Pakhuis Blues’ van DJ Franko Diago.
Blues aan de Maas Frank
Vervolgens treden achtereenvolgens de Rotterdamse band Fat Harry & the Fuzzy Licks en de Amerikaanse Mississippi Bigfoot Band op.
Blues aan de Maas Fat Harry
Blues aan de Maas is een avondvullend programma dat je gewoon niet màg missen. Was je er vorige keer niet bij? Zorg dan dat je er déze keer wél bij bent want de recensies over de eerdere programma’s waren op zijn zachts uitgedrukt lovend!

Blues aan de Maas is een absolute aanrader. Een uniek initiatief in een prachtige locatie met aansprekende acts, leuke mensen, fijn personeel én lekkere drankjes.
Blues aan de Maas Mississippi Big Foot
Wat wil een mens nog meer? Een lage entréeprijs misschien? Ook daaraan is weer gedacht, voor de prijs hoef je het in elk geval (opnieuw) niet te laten. De kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,- aan de deur.
Blues aan de Maas
Last but not least….. Koop je in de voorverkoop vijf kaarten, dan krijg je de zesde er gratis bij!
Wil jij er (ook) weer bij zijn? Stuur een mailtje naar info@bluesther.nl en alles komt in orde.

De organisatoren hopen jullie 27 mei a.s. te verwelkomen om er opnieuw een onvergetelijk feest van te maken!

Bekijk onderstaande clip om alvast in de stemming te komen.

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: