Westlandse Cross 2015 in beeld!

Het volledig uitverkochte Westlandse Cross festival 2015 werd geopend door niemand minder dan onze eigen Westlandse ‘No Comment’. Om als eerste in de rij van vier illustere Nederlandse pop-bands te mogen optreden is toch wel even wat om bij stil te staan. Maar niet te lang. Racoon volgt! Zij vervangen – de door stemproblemen gevelde – Dotan. En de gelouterde muzikanten van Racoon doen dat moeiteloos. Inmiddels wordt bekend dat Kensington verlaat is. Zij komen helemaal met de bus uit Polen rijden en gaan de stage niet op tijd halen. Maar de Westlandse Cross organisatie improviseert naar hartelust en zorgt ervoor dat BLØF – iets later dan gepland – als derde band het podium kan betreden. Een warm welkom is hun deel. Niet verwonderlijk als je weet dat het Westlandse publiek gestemd heeft om ze terug te laten komen na hun succesvolle optreden in 2014 op de eerste editie van de Westlandse Cross. Uiteindelijk komt de luxe tourbus van Kensington het backstage terrein opgereden. De lichten gaan uit om de 10.000 Westlanders – na een haastige soundcheck – te trakteren op de hotste pop-act van Nederland: Kensington. Bekijk hier de foto’s:

Geef hier uw commentaar