Zeer aantrekkelijke editie van Moulin Blues 2014 in het verschiet!

In aanloop naar de 30e verjaardag volgend jaar maken we ons op voor de 29e editie vanMoulin Blues in Ospel op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei. Dit voornaamste Bluesfestival van Nederland trekt zoals gewoonlijk bezoekers van heinde en ver naar midden-Limburg om er samen met toonaangevende nationale eMoulinbluesKWSn internationale artiesten een groot en gezellig bluesfeest van te maken.
Na het bekend maken van de laatste serie artiesten: Little X Monkeys, Claude Hay enSugar Ray & The Bluetones ft. Monster Mike Welch staat nu ook de timetable online voor deze 2 ongetwijfeld weer gedenkwaardige dagen blues en rootsmuziek. Het programma ziet er weer erg goed uit mogen we wel stellen!  We kijken o.a. uit naar Jonny Lang en de Tedeschi Trucks Band die op vrijdag 2 mei spelen en Kenny Wayne Shepherd en Pokey LaFarge de dag erna. Shepperd komt dit jaar ter promotie van zijn nieuwe album ‘Goin Home”.
MoulinBluesTTBAls afsluiter staat op zaterdagavond/ nacht Sugaray Rayford op het programma. Hij bracht vorig jaar zijn debuutalbum ‘Dangerous’ uit met een aantrekkelijke mix van blues omlijst met vette soul en beloofd als afsluiter met een grote bandbezetting te zorgen voor een vlammende finale.
Kortom weer genoeg redenen om af te reizen naar het Middenlimburgse Ospel voor een mooi voorjaars bluesfeestje!
The Blues Alone zal verslag doen en we hopen daar weer veel bekenden tegen te komen om hier samen van te genieten. Nieuw talent, bekende namen, het is allemaal weer aanwezig op Moulin Blues 2014!

MoulinBlues2

MoulinBlues1