Scumbash: One day of pure goddamn rock ’n roll

22 februari aanstaande zal het testosteron-level in de regio Rijnmond tot een hoog niveau stijgen. De Rotterdamse barbiers van Schorem sluiten de deuren van de shop en toveren de oude Van Nelle fabriek om tot een festival locatie voor Scumbash met de kreet “One day of pure goddamn rock ’n roll”.The Toy Dolls
Vanuit heel Nederland komen fans van rock ’n roll samen om een dag te genieten van de muziek, de mensen en drankjes. Deze dag wordt muzikaal ondersteund door een veertiental bands als The Exploited, Small Time Crooks, Schorem Barber, 69BeaverShot, Madame De Pompadour, The Deaf en Peter Pan Speedrock  en nog veel meer. Voor de mannen met een slonzig kapsel is er de mogelijkheid om hun coupe te laten upgraden tot een echte rocker en de kelen kunnen gesmeerd worden met een glas koude Guinness!

ppsr
Wegens succes is er de keuze gemaakt om een derde podium in het leven te roepen die in samenwerking met Neerlands rockvoorbeeld Eric Corton wordt gehost. Vanuit Eric’s Cortonville wordt er ruimte gemaakt om de avond op te vullen met meer en meer rock ’n roll!  Je kunt -vanaf 30 januari- ook stemmen voor het Scumbash contest

ScumbashCorton

 

Tags

Geef hier uw commentaar