Geruchten worden sterker: Rolling Stones in de ZiggoDome?

Het is alweer 6 maanden geleden dat we aandacht besteedden aan de ‘special shows’ die The Rolling Stones gaven in het kader van hun 50-jarig bestaan (lees ook het verslag van Peter de Hartog: Rolling Stones: “It’s only rock and roll”, maar niet “The Last Time”!?). In navolging van het succes van deze 6 shows in Engeland en de USA besloten de ‘Greatest Rock & Roll Band in the World’ om hun 50-jarig feestje uit te breiden. Inmiddels hebben ze een serie van 19 concerten in de Verenigde Staten afgerond en staan ze klaar voor een -bij voorbaat- legendarisch optreden op het Glastonbury Festival op 29 juni en daarna optredens in Hyde Park op resp. 6 en 13 juni.

Maar de heren lijken er geen genoeg van te krijgen en de geruchten gaan dan ook dat ze -na een welverdiende vakantie- hun tournee op het vasteland van Europa voorzetten in oktober en november te beginnen in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daarna zouden Finland, Noorwegen en Duitsland volgen. Althans voor zover we het geruchtencircuit mogen geloven. In 2014 zou dan Zuid-Amerika aan de beurt komen. We wachten maar netjes af!!

 

%d bloggers like this: