upcoming: review and interview of Southside Johnny in Paradiso

 

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Johnny Lion en zijn band, Southside Johnny & The Asbury Jukes ons land en specifiek Paradiso in Amsterdam bezocht hebben voor een optreden. En bij elk optreden proberen wij van TheBluesAlone er bij te zijn. Ja we zijn fan!! En ook dit keer was het weer PartyTime. Met een dampend en bruisend Paradiso tot gevolg. Het verslag van deze heerlijke muziekavond verschijnt zeer binnenkort, voorzien van spetterende foto’s en sappige filmpjes. Eén daarvan is zelfs door mede-cameraman Jeff Kazee op het podium opgenomen. Maar niet alleen zijn wij jullie een review van het concert (red- is inmiddels geplaatst) schuldig, we hebben Johnny vlak voor het concert in de krochten van Paradiso een half uur lang gesproken. En de optekening daarvan mogen jullie ook verwachten. De schrijvert is hard bezig om alle gegevens te verwerken, categoriseren, analyseren en te voorzien van een interpretatie. In de tussendtijd raden we jullie aan nog eens het verslag van het optreden op 28 oktober 2011 nog eens door te lezen. Even geduld nog!

…en hier alvast wat foto’s en het “Kazee”-filmpje:

_IGP1780-border

_IGP2111_filtered-border

_IGP2381r-border

 

Geef hier uw commentaar