Live album Tedeschi Trucks Band is in de maak

Tedeschi Trucks Live Abum komt binnenkort uit en jij kunt meebeslissen welke songs er op komen!!

 

Als je het concert van Tedeschi Trucks Band op het North Sea Jazz Festival hebt bijgewoond vorig jaar, dan weet je dat de band live nog beter, dynamischer is dan op het studioabum Revelator. Welnu we kunnen jullie melden dat komend voorjaar/zomer een compleet live album wordt uitgebracht, genaamd Everybody’s Talkin’. De opnames komend van de concerten die de band in oktober 2011 speelde.

De band is op dit moment druk bezig met de opnames van deze shows te beluisteren. En daarbij willen ze graag weten welke songs jij op het live album wilt terug horen. Het spreekt bijna vanzelf dat de Tedeschi Trucks Band hun versie van Fred Neil/Harry Nilsson’s  classic “Everybody’s Talkin” onderdeel van het album zal uitmaken. Maar welke andere songs wil jij het liefst er ook bij hebben? Zet jouw ideeen hierover op ons message board, Facebook page, of Twitter account. Wij voegen al die ideeen samen in een poll zodat alle fans kunnen stemmen op hun favorieten. Blijf ons volgen voor meer details over ons live album, ….. binnenkort… !!

Geef hier uw commentaar