Beth Hart Herfst Tournee 2011

 

In minder dan drie weken raast Beth Hart met haar band door een stukje van Europa met haar Herfst tournee. Ze start met 4 optredens in de U.K., waarna ze doorreist naar Nederland ,met niet minder dan 9 shows. Tenslotte keert ze terug naar de USA waar ze haar tournee afsluit.

Een aantal van de shows in Nederland zijn al uitverkocht (zie concertlijst) en er wordt verwacht dat meer concerten op korte termijn uitverkocht raken. Dus wees er op tijd bij !!

Beth Hart en haar band kijken er naar uit om weer ‘on the road’ te zijn. Je kunt verwachten dat Beth zowel haar solo-materiaal speelt, maar ook nummers ten gehore brengt van de CD die ze samen met Joe Bonamassa heeft opgenomen en die onlangs is uitgekomen: “Don’t Explain“. De nederlandse hammond-speler Will Maas speelt mee om de nieuwe CD te helpen promoten tijdens de optredens in Nederland. En wij van The Blues Alone? zijn er bij om er verslag van te doen!!

Op 4 en 5 November jl. voegde Beth zich bij Joe Boanamassa en zijn band op het toneel van de legendarische Beacon Theatre in New York. Beide shows zijn gefilmd ten behoeve van Joe’s nieuwe live DVD. Beth was een van de drie ‘special guests’ die door Joe waren uitgenodigd. De andere twee waren Paul Rodgers en John Hiatt.  Beth en Joe speelden een nummer van hun nieuwe album: I’ll Take Care Of You:

Concertlijst met Nederlandse shows:

12-01-2011 Lucky and Co Rijssen   Stefan Schill
Buy tickets
12-03-2011 Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven   Coco Buy tickets
12-06-2011 Tivoli Utrecht   Stefan Schill SOLD OUT!
12-08-2011 Paard van Troje Den Haag   Stefan Schill SOLD OUT!
12-10-2011 Parkstad Limburg Theater Heerlen   Coco Buy tickets
12-13-2011 Gebouw T Bergen op Zoom   Stefan Schill
Buy tickets
12-15-2011 Oosterpoort Groningen   Stefan Schill Buy tickets
12-17-2011 Muziekcentrum Schaaf Leeuwarden   Coco Buy tickets
12-19-2011 Paradiso Amsterdam   Rupert Blackman SOLD OUT!

Geef hier uw commentaar