Southside Johnny and the Asbury Jukes in Paradiso

 

 

Vrijdag 28 oktober is het weer zover. Het Amsterdamse Paradiso ontvangt dan Southside Johnny &  The Asbury Jukes. Zoals een goede, langgerijpte whisky nooit gaat vervelen en met de jaren alleen maar beter wordt, zo is het ook met de doorleefde mix van rock, soul en blues van Southside Johnny and the Asbury Jukes. Jaar na jaar keren zij terug naar Paradiso en dit jaar doen ze dat met een nieuwe plaat op zak. Na ‘From Southside To Tyneside’ uit 2008, en een live-cd van ‘Hearts Of Stone’, het album waar de gepassioneerde zanger met The Asbury Jukes in 1978 beroemd mee werd, kwam vorig jaar ‘Pills and Ammo’ uit. Dat het album weinig nieuws brengt is in het geval van Southside Johnny geen enkel bezwaar; hij haalt venijnig uit en zingt met hart en ziel, en dat is precies wat we willen horen.

 

Tickets kun je hier kopen!

ENTREE 24,50 excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

 

PROGRAMMA

19:00 uur Zaal Open

19:30 uur Voorprogramma met PATRICK SWEANY

20:30 Hoofdprogramma met Southside Johnny & The Asbury Jukes

www.soutsidejohnny.com

www.paradiso.nl

 

Geef hier uw commentaar