The Ragtime Rumours Winnen European Blues Challenge 2018!!!

The Ragtime Rumours zijn de winnaar geworden van de European Blues Challenge 2018.

Photocredits: Leo Gabriels, Paul Scholman en José Gallois

De European Blues Challenge (EBC) werd dit weekend voor de achtste keer gehouden en vond plaats in het Noorse Hell.
25975314491_d3172a8652_oMet deze overwinning schrijven The Ragtime Rumours geschiedenis door als eerste Nederlandse band de EBC te winnen.
25436927114_a6db21d40c_oVerdeeld over twee dagen namen 21 bands uit evenzoveel landen deel aan de Challenge. Voor een zeskoppige jury mochten de acts in twintig minuten laten zien en horen waarom zij op internationale podia thuishoren.
Winnaars-RagtimeThe Ragtime Rumours wonnen vorig jaar de finale van de door de Dutch Blues Foundation  georganiseerde Dutch Blues Challenge en plaatsten zich daarmee voor de International Blues Challenge in Memphis (januari 2018) en de European Blues Challenge in Hell (16 en 17 maart 2018).
25949151602_02388ae5c7_oDe Dutch Blues Foundation wil talentvolle muzikanten een podium bieden, zorgdragen voor erkenning van bluesmuzikanten en wil een bijdrage leveren aan de bekendheid van de Blues in Nederland. Deelname aan de Challenge in de US en in Europa geeft bluesmuzikanten een extra duwtje in de rug naar meer bekendheid en richting de grotere (inter)nationale podia.
ragtime meisjeNamens àlle vrijwilligers van The Blues Alone? van harte proficiat Ragtime Rumours!

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: