Santana met The Corazón Tour in de ZiggoDome

Op 30 juni geeft gitaarlegende Santana met zijn band een concert in de Ziggo Dome! De Mexicaanse zanger Carlos Santana vergaarde zijn roem in de jaren zestig en zeventig toen hij met zijn band Santana experimenteerde met een mix van rock, salsa en jazz fusion. Op 30 juni komen ze met ‘The Corazón Tour’ naar Nederland! Kaartverkoop is gestart!

Met hun titelloze debuutalbum en de hitsingles Jin-go-lo-ba en Evil Ways breekt Santana wereldwijd door. 4 decennia later speelt de gitarist nog altijd een grote rol in de hedendaagse muziekindustrie. Santana heeft meer dan 100 miljoen platen verkocht, voor meer dan 100 miljoen fans opgetreden en diverse prijzen gewonnen waaronder 10 Grammy Awards en 3 Latin Grammys. Eerder dit jaar bracht hij zijn laatste album Corazón uit. Een volledig Latin album waarop de meestergitarist samenwerkte met grote namen uit de reggae en Latin waaronder Gloria Estefan, Ziggy Marley en Juanes.

Op zoek naar een parkeerkaart voor dit evenement? Bekijk het aanbod op de website van Ticketmaster.

Tags

Geef hier uw commentaar