Line-up Roots in the Park is compleet !!

Roots in the Park, hét zomerse Roots Festival van Nederland dat plaats vindt in Utrecht heeft haar complete line up bekend gemaakt. Zaterdag 27 juni wordt iedere muzikale fijnproever op zijn wenken bediend met internationale soul, blues, americana en alternatieve rootsmuziek. Waar eerder onder anderen John Hiatt werd aangekondigd, zijn daar nu The James Hunter Six en Joanne Shaw Taylor aan toegevoegd.

James Hunter Six

Het best bewaarde geheim in de wereld van de soul en R&B” zo werd James Hunter bestempeld door Van Morrison met wie hij regelmatig tourde en cd-opnamen maakte. The James Hunter Six speelde eerder onder andere op het North Sea Jazz Festival.

Joanne Shaw Taylor

Joanne Shaw Taylor is een Britse zangeres en bluesrockgitarist met steeds meer succes in Europa en de VS. Gitaarvirtuoos Joe Bonamassa noemt haar vaak als z’n favorieten ‘jongere’ bluesrocktalent.

Roots in the Park vindt plaats binnen comfortabele setting in het monumentale Utrechtse Julianapark. Tijdens Roots in the Park treden acht internationale bands op, waaronder John Hiatt, Dayna Kurtz, Marc Broussard en Ben Miller Band. Tevens is bekend gemaakt dat de presentatie in handen is van radiomaker en allround muziekduizendpoot Jaap Boots en dat onder andere popjournalist Jan Donkers en Miss Twist tussen de optredens door als gast-DJ’s verschijnen. (binnenkort zal het blokkenschema worden gepubliceerd!)

De kaartverkoop is reeds gestart via rootsinthepark.nl. Kaarten kosten 42,- euro exclusief servicekosten.

Get Ready To Dig Some Roots!

Geef hier uw commentaar