Johan’s BluesLijst blijft de North Sea Jazz Club boeien!

Sinds de oprichting van de North Sea Jazz Club in mei 2012 is de locatie op het terrein van de -voormalige- Westergasfabriek in Amsterdam uitgegroeid tot eén van de meest veelzijdige muziekclubs in Nederland. Naast gewoon goed eten kun je genieten van Latin tot soul, van vocaljazz tot ‘modern creative’ en van funk tot blues. En met name in de blues, waar Johan Derksen zijn naam aan heeft verbonden (‘Lijstje van Johan‘) heeft de North Sea Jazz Club zich ontwikkeld tot en plek voor muzikale fijnproevers.

Inmiddels is is de club sinds gaan samenwerken met het nieuwe webradiostation debluesradio.com waar lekkere blues in allerlei soorten en maten gedraaid wordt. Zij namen ook enkele concerten in de club die terug te luisteren zijn op dit radiostation. Bekijk ook de interviews die ze maakten met Leyla McCalla, Toronzo Cannon en Ralph de Jong.

In de komende maanden heeft Johan weer een mooie keuze gemaakt uit het blues-aanbod. Daarbij heeft Johan ook zorgvuldig gekozen uit de veelzijdigheid die binnen het bluesgenre aanwezig is. Lees onderstaande lijst maar eens rustig door en ‘take your pick’.

eflyer Lijstje van Johan met data(1)

Geef hier uw commentaar