An Evening With The Blues voor de derde keer in Rotterdam

An evening with the bluesOp 28 maart a.s. vindt in het Lantaren Venster Theater de 25e editie van plaats van An Evening With The Blues, na tweeëntwintig keer in Tiel, nu voor de derde keer in Rotterdam.
De optredende artiesten zijn Duke Robillard, die vorig jaar moest afzeggen wegens een handblessure, maar dit jaar in de herkansing gaat. Verder is daar Chicago bluesman Toronzo Cannon, die vorig jaar veel indruk maakte met de op Delmark Records verschenen cd John the Conquerer Root. Het Amerikaans/Italiaanse duo Guy Davis & Fabrizio Poggi, gaan er voor zorgen dat de liefhebbers van de akoestische blues aan hun trekken komen, terwijl Robbert Fossen & Peter Struijk op herhaling komen in de foyer met hun Chicago Blues geluid.
Dit is een concert met zowel zit- als staanplaatsen.
Voor de verdere info zie poster of kijk op www.lantarenvenster.nl

 

Geef hier uw commentaar