ALS Blues Helpt met geweldige line-up van Bluesbands!!

ALS Blues Helpt blues festival : Een geweldige line-up, waarop menig blues festival-organisator ernstig jaloers zou zijn.

Op zondag 29 juni aanstaande vindt in De Noviteit in Monster een spetterend Bluesbenefiet plaats: Tien toonaangevende Nederlandse bands spelen er belangeloos de sterren van de hemel, om daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar- en de strijd tegen ALS. Initiatiefnemer voor dit benefiet is de geboren Maassluizenaar en ALS-patiënt Jan van Hemert.

De optredende bands behoren stuk voor stuk tot de top van de Nederlandse blues. Verdeeld over vier podia kunt u bijvoorbeeld genieten van The Juke Joints, Ralph de Jongh, Robbert Fossen, Ruben Hoeke, de John F. Klaver Band en The Veldman Brothers. Maar naast een imposante line-up zal er op 29 juni nog veel meer te beleven zijn. Zo mag u ook blues-workshops, loterijen, performances van beeldend kunstenaars en de veiling van blues-gerelateerde artikelen en parafernalia verwachten. Al met al dus een perfecte gelegenheid om het nuttige met het aangename te verenigen: Beleef een geweldige middag en steun intussen moeiteloos de strijd tegen deze genadeloze spierziekte.

Voor meer informatie en voor toegangsbewijzen kunt u terecht op www.alsblueshelpt.nl. U kunt uzelf daar ook op hoogte houden van alle ontwikkelingen en activiteiten. En mogelijk ten overvloede: Alle betrokken partijen bieden hun diensten kosteloos aan, dus iedere binnengehaalde euro gaat ook onverkort naar Stichting ALS Nederland!

ALSoverzicht

ALS blues Helpt – Alle feiten op een rijtje
Datum:              Zondag 29 juni 2014    13.30 – 19.30 uur
Locatie:              De Noviteit,  Kloosterlaan 33, 2681 LD  Monster
Aantal podia:      4

Optredens van:
Ralph de Jongh
JURA (featuring Ruben Hoeke)
The Veldman Brothers (featuring Ralph de Jongh en Ruben Hoeke)
The Choax
Dave Chavez Band
Robbert Fossen/Fat Harry
Fat Harry & The Fuzzy Licks – Unplugged
John F. Klaver Band
Lino and Friends
The Juke Joints
WK voetbal op groot scherm
schema als
Andere activiteiten:     Diverse loterijen, veilingen, workshops en performances
Kosten organisatie:      € 0,00 (alle betrokken partijen verlenen kosteloos hun medewerking)
Toegangsbewijzen:      Te bestellen via de website van ALS Blues Helpt
Toegangsprijs:            € 15,50
Organisatie:                Jan van Hemert (initiatiefnemer en ALS patiënt), Donald van der Goes, Blues aan Zee, Wim Valstar
Website:             www.alsblueshelpt.nl