R&B Night Oosterpoort: Op 3 mei gaat er niets boven Groningen!

Op 3 mei a.s. vindt in de Oosterpoort in Groningen de Rhythm & Blues Night plaats. De programmering liegt er ook dit jaar niet om. Zo heeft men Susan Tedeschi met haar Derek weten te strikken om Groningen aan te doen. Pokey La Farge was onlangs nog in de Oosterpoort te gast en zal ook zeker nu weer een grote schare liefhebbers van authentieke Americana aanspreken. Johnny Lang trakteert ons op bluesrock, gospel en soul. Verder kunnen we ons verheugen op de komst van JJ Grey & Mofro, Coco Montoya, Band of Heathens, The Sonics, Barrelhouse dat dit jaar haar 40-jarig bestaan viert, Dom Flemens en vele anderen. Het kan niet anders dan dat het mooi en laat gaat worden op zaterdag de 3e mei.

Programma  Rhythm & Blues Night 2014
Tedeschi Trucks Band
Pokey LaFarge
Jonny Lang
Band of Heathens
The Sonics
JJ Grey & Mofro
Barrelhouse
King Khan & The Shrines
Sarah Lee Guthrie & Johnny Irion
Big Sugar
Dom Flemons
Coco Montoya
Marc Ford & His Band
Patrick Sweany & Band
Claude Hay
Drippin’ Honey
Doug MacLeod
The Tightropes