Programma Paaspop 2014 compleet en time tables nu online!

Paaspop 2014: are you ready for the ride?

De laatste nieuwe namen Dotan, Moss, DeWolff, Lieve Bertha, Olivier Weiter, FS Green, Ganz, Jameszoo, And So I Watch You From Afar, Nobody Beats The Drum, The Fortunate Sons, Immitellica, The Wytches, Back To The System, Prinz Klauz, 3FM DJ’s Coen en Domien en 3FM Serious Talents (waaronder de Serious Talent-winnaar).  Boomshakalak, Schorem Barbier en Madame de Pompadour & La Fee Verte (op)nieuw op Paaspop. Tweede editie Paaspop Academy met thema ‘Exclusive Festivals’. 

Op het kantoor van Paaspop is zojuist een grote fles champagne opengetrokken. Want met de bevestiging van de laatste reeks namen is het hele programma nu compleet en staan de time tables met alle acts per dag, tijdstip en podium op de vernieuwde website.
Dotan, Moss, DeWolff, Lieve Bertha, Olivier Weiter, FS Green, Ganz, Jameszoo, And So I Watch You From Afar, Nobody Beats The Drum, The Fortunate Sons, Immitellica, The Wytches, Back To The System, Prinz Klauz, 3FM DJ’s Coen en Domien en 3FM Serious Talents (waaronder de Serious Talent-winnaar) zijn de hekkensluiters van het duizelingwekkende aanbod aan theater, literatuur, straatartiesten, entertainment, stand up comedy en muziek, dat dit jaar op vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april op festivalterrein De Molenheide in Schijndel te vinden is.

Paaspop verwelkomt grote internationale topacts zoals The Prodigy, Kaiser Chiefs, 2ManyDJs, Triggerfinger maar ook jong aanstormend talent en de nationale muziekhelden Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig, Miss Montreal en Chef’Special. Het hele programma met 175 acts in alle muzikale genres is gedurende drie dagen en nachten verspreid over 13 sfeervolle tenten en area’s.

Paaspop_1303302009_9886_FFDR

Maar er is meer!

Het Theater biedt dit jaar weer stand up comedy (Arie Koomen, Harry Glotzbach, Fuad Hassen en Martijn Oosterhuis) en muziek: onder meer Weekend Warriors, Lieve Bertha en Beverly Hills 908000’s. Boomshakalak, de bende DJ’s die de zomer al in de lente laat beginnen, is ook weer van de party-partij. Aan het programma van Jack Daniel’s zijn 3FM Serious Talents en de winnaar van de 3FM Serious Talent Award toegevoegd. En net als vorig jaar kunnen mannen met gravel in their guts and the spit in their eye zich een nieuw stoer kapsel laten aanmeten bij Schorem Barbier, die eerder dit jaar de zeer geslaagde eerste editie van zijn eigen festival ScumBash in Rotterdam organiseerde. Dames kunnen op hun beurt terecht in de “women only area” van vintage (mode- & hair)stylisten Madame de Pompadour en La Fee Verte om zich tot fraaie pinups te laten transformeren. Geheel gratis, net als de Schorem Barbier.

Tweede editie Paaspop Academy met thema ‘Exclusive Festivals’

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar (toen met onder anderen Jan Smeets van Pinkpop) keert de Paaspop Academy dit jaar terug met een vernieuwd en innovatief programma.  Belanghebbenden uit de festivalbranche kunnen weer een seminar en panel bijwonen waarbij volop ruimte is voor prikkelende discussies gericht op de toekomst van festivals. Daarnaast is het ook een prima netwerkmoment aan de start van het festivalseizoen.

‘Exclusive Festivals’ is het thema voor deze tweede editie die op donderdag 17 april tussen 15.00 en 19.00 uur plaatsvindt op het festivalterrein. Sjoerd Raaijmakers (Vice), Jesse Limmen (Magneet Festival), Cindy Pielstroom (Extrema) en Bram Konings (WiSH Outdoor) nemen dit jaar deel aan het panel dat wordt geleid door Jasper van den Dobbelsteen (Into The Great Wide Open, docent live entertainment Fontys ACI). Zij gaan het gesprek met elkaar aan over zogeheten ‘tailormade festivals’. Alle info over de tweede editie van de Paaspop Academy staat hier.

Paaspop_1303302200_0052_FFDR

Paaspop 2014

De komende editie is er een die helemaal past bij Paaspops ambitie om het festival elk jaar nog mooier, spannender, verrassender en avontuurlijker te maken. Alsof de bezoeker een euforische rit in een duizelingwekkende achtbaan maakt: door elkaar geschud; vlinders in de buik en alle zintuigen op scherp. Dit jaar gaat het nieuwe crossover dancefestival WE ARE ELECTRIC de danstempel Stardust hosten en keren bowlingbaan/nachtclub Club Lebowksi (dit jaar met een vol programma zoals onder meer Zer00’s Heroes, 80’s Verantwoord, 90’S NOW) en bikerscafé Thunderbolt terug.

De camping is uitgegroeid tot een sfeervol stadje met uitstekende faciliteiten en volop entertainment. Bovendien is de accommodatie opnieuw uitgebreid. Behalve overnachten in camper, caravan of het klassieke eigen tentje is het dit jaar ook mogelijk om een tent kant en klaar te laten opzetten. Wie meer luxe en comfort wil, kiest voor het Flexotel voor hotelkamers met échte bedden, elektriciteit, licht, verwarming en linnen. Voor Paaspop-avonturiers zijn de opvallende tipi’s een uitkomst: een authentieke met rieten matten ingerichte indiananentent voor 2, 4, 6 of 8 personen.

Alle soorten tickets (plus hun voorwaarden) en hun prijzen staan op de nieuwe website.
Vrijdag: € 39,-; Zaterdag: € 69,-; Zondag: € 69,-
Combi 2 dagen: € 85,-
Combi 3 dagen: € 95,-
Camping: € 15,-

En alleen als E-tickets: Young & Free 3 dagen: € 75,- en Young & Free 3 dagen + camping: € 85,-.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.

Paaspop 2014 logo