The James Hunter Six a.s. dinsdag in NSJF-club

Na het -voor een grammy genomineerde- album People ‘Gonna Talk’ (2006) en het eveneens succesvolle vervolg -#1 Billboard Blues Chart- ‘The Hard Way’ (2008) komt op 26 februari het nieuwe album ‘Minute by Minute’ uit. Geproduceerd met de groovy hand van Gabriel Roth (Daptone Records).

In de vroege nineties zag Van Morrison een show van James Hunter in Wales, waarop hij terstond besloot hem als backing zanger aan te nemen. Jarenlang toerde en speelde Hunter mee op diverse albums van Van Morisson. “He’s one of the best voices and best kept secrets in British R&B and soul.” zei Van Morrison over de Brit.

De blauwogige R’nB-man James Hunter en zijn vijf muzikale metgezellen zijn on a roll. Ze hebben in de huidige samenstelling al diverse albums opgenomen en treden al jaren over de hele wereld op, vandaar dat de naam van het gezelschap is veranderd naar The James Hunter Six.

Voor en na het concert van James Hunter Six zal dj Miss Twist een selectie van platen draaien die perfect aansluit op de avond.

Staanplaats:    €17,50

Het is mogelijk om te reserveren voor een diner (vanaf 17:00) in ons café-restaurant, voorafgaand aan het concert. Hiervoor kunt u ons bellen op 020-7220981 (indien geen gehoor 020-7220980)

JHsix_feat

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: